images/stories/logosait_new.jpg

 

За сумлінне виконання службових обов’язків в зоні АТО – грамота голови облдержадміністрації

Днями із довгострокового відрядження до місця постійного проходження служби із зони АТО повернувся начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Тернопільській області, полковник податкової міліції Олег Буць.

Впродовж двох із половиною місяців він очолював роботу слідчих податкової міліції, які здійснюють розслідування кримінальних проваджень за податковими злочинами у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

За сумлінне виконання службових обов’язків в зоні проведення АТО Олега Буця нагороджено грамотою Тернопільської обласної державної адміністрації. За дорученням голови Тернопільської ОДА Степана Барни грамоту під час засідання колегії Олегу Буцю вручив начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат.

В цілому з початку року близько 15 відсотків особового складу податкової міліції області приймали участь у заходах із викриття та припинення злочинів у сфері оподаткування на сході країни, несли службу на пунктах контролю в’їзду-виїзду та у складі мобільних груп здійснювали патрулювання уздовж лінії розмежування.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер