images/stories/logosait_new.jpg

 

Формуємо корисні звички

2 листопада 2015 року в приміщенні ТСШ№7 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення міської ради провели для діток першого класу пізнавальний захід «Здорові зуби - здоров’ю любі».

На захід було запрошено Якимів Ірину Анатоліївну, лікаря гігієніста приватної стоматологвї «Олексюка». Гостя розповіла дітям про важливість дотримання гігієни ротової порожнини, як важливої умови збереження зубів, показала, як правильно чистити зуби та які засоби гігієни потрібно використовувати для догляду за ротовою порожниною. «Пам’ятайте, ваша усмішка – ваша візитка і показник здоров’я!» - зазначила пані Ірина.

02.11.2015

Щоб заняття було цікавішим, організатори провели ігри: «Дозволяється – забороняється» та «Що потрібно для догляду за ротовою порожниною?», а також розгадали кросворд «Ворог посмішки».

Організатори щиро сподіваються, що отримані знання допоможуть першокласникам сфомувати правильне уявлення про догляд за зубами і ротовою порожниною та закладуть фундамент корисних для здоров’я щоденних звичок

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер