images/stories/logosait_new.jpg

 

«Тривожна» кнопка ДСО врятувала життя таксисту

Рятувати таксиста від агресивного пасажира, який перебував напідпитку, довелося працівникам Державної служби охорони.

Порятунок тернопільських таксистів від їх же пасажирів, нерідко здійснюють працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області. І це стає можливим завдяки оснащенню автотранспорту служб таксі «тривожними» кнопками ДСО.

Ось і минулої доби відбувся черговий напад на таксиста. Близько 06 години ранку на пульт центрального спостереження надійшло повідомлення про спрацювання кнопки тривожного виклику із автомобіля однієї з служб таксі Тернополя.

Прибувши на місце виклику, група затримання Управління Державної служби охорони на стоянці побачили, як невідомий громадянин наносить удари в обличчя працівнику служби таксі.

Правоохоронці миттєво приборкали та затримали вказаного громадянина. Як стало відомо, ним виявився 34-річний місцевий житель. Як розповів водій: «невідомий чоловік напідпитку відмовився розрахуватися за надані послуги перевезення, бешкетував, ображав та розпочав бійку». 

Дебошира доставлено в Тернопільській міський відділ міліції. На даний час проводиться перевірка, по завершенні якої буде дана правова оцінка діям правопорушника.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер