images/stories/logosait_new.jpg

 

Студенти ТНЕУ приміряли ролі податківців

У Головному управлінні ДФС у Тернопільській області для студентів 5-го курсу факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету та їх керівника, старшого викладача кафедри податків та соціальної політики Гуцул Інни Анатоліївни, фахівці відомства провели невеликий екскурс у минуле Тернопільської податкової. Випускникам вищого навчального закладу розповіли про досягнення, успіхи, традиції, новації в системі оподаткування, а також про основні аспекти роботи у податковій сфері.
DSC_0120

Першочергово п’ятикурсникам показали Музей податкової служби, ознайомили із становленням та розвитком податкової системи від часів Київської Русі до сучасної незалежної України.

Із особливим зацікавленням майбутні економісти слідкували за звичною роботою працівників Центру обслуговування платників, розглядали Галерею робіт учасників конкурсу «Податки очима дітей».DSC_0135

Не менш захопливим для студентів, виявилось відвідування зали засідання колегій. Зручно вмостившись на крісла керівників фіскальних органів, вони активно приміряли на себе потенційну професійну діяльність.

У Головному управлінні ДФС Тернопілля подібні екскурсії відбуваються постійно уже понад два роки, під час них із роботою служби знайомляться студенти різних тернопільських університетів, коледжів та шкіл.DSC_0084

DSC_0113
DSC_0092
DSC_0066
DSC_0067
DSC_0070
DSC_0071
DSC_0058

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер