images/stories/logosait_new.jpg

 

Про податкову реформу – з перших уст фахівців Державної фіскальної служби

Сьогодні в актовій залі Головного управління ДФС у Тернопільській області відбувся регіональний семінар суб’єктів господарювання на тему: «Актуально про податок на прибуток, ПДВ, ПДФО. Військовий збір і ЄСВ на практиці». Його організатором виступило керівництво державного підприємства «Сервісно-видавничий центр» ДФС України.

У зв’язку з тим, що кінець минулого року приніс чимало нововведень для бізнесу та громадян у рамках податкової реформи, прийнято ряд Законів України, які внесли зміни до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів, провідні фахівці Державної фіскальної служби України зустрілися і з платниками Тернопільської, Чернівецької, Рівненської та Івано-Франківської областей, аби спільно знайти відповіді на запитання, що виникають у їхній повсякденній діяльності.

DSC_0047

Із вітальним словом до учасників заходу звернувся заступник начальника Головного управління ДФС в області Сергій Господарик, який, зокрема, зазначив:

«В рамках податкової реформи відбуваються позитивні зміни для бізнесу – ми поступово відходимо від кліше «карального органу», перетворюючись у сервісну службу. Відбулось зменшення кількості податків, запроваджено мораторій на перевірки, збільшилась кількість електронних сервісів, які мінімізують вплив людського фактору. Окрім цього, функціонує запровадженна система електронного адміністрування ПДВ, а реєстрація підприємницької діяльності здійснюється протягом 24 годин. Це ще раз доводить, що ми рухаємося у правильному керунку».

DSC_0099

У ході семінару відбувся конструктивний діалог. Лектори дали вичерпні відповіді на численні запитання платників щодо нововведень у податковому законодавстві з актуальних питань оподаткування податком на прибуток, ПДВ, податком на доходи фізичних осіб, застосування на практиці військового збору та ЄСВ.


Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер