images/stories/logosait_new.jpg

 

Максимально сприяти розвитку бізнесу на Тернопіллі

Днями у Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося організаційне засідання регіональної ради підприємців. Основне питання, що стояло на порядку денному — затвердження стратегії розвитку області. Окрім підприємців, представників громадських організацій та представників кожного району, у вказаному заході взяли участь начальник Головного управління ДФС у Тернопільської області Ігор Комендат та в.о. начальника Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович.

Відкрив засідання голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, який подякував підприємцям за те, що у сьогоднішніх нелегких умовах вони успішно провадять свою діяльність, створюють робочі місця й сплачують податки, дбають про інвестиційну привабливість Тернопільщини.

засідання регіональної ради підприємців3

Першочергово учасники заходу обговорили проект Положення про регіональну раду підприємців Тернопільської області при обласній державній адміністрації і, відповідно до нього, був запропонований персональний склад регіональної ради підприємців та обрано її очільника, який за згодою, в установленому порядку, вводиться до складу колегії при департаменті економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації. На посаду голови регіональної Ради підприємців висунули кандидатуру Володимира Гевка, директора найбільшої на Західній Україні навчально-консалтингової компанії «Профі-Центр», що спеціалізується на ефективному навчанні англійської мови.

У ході засідання було створено контактну групу із взаємодії органів влади, контролюючих органів з регіональною радою підприємців Тернопільської області.

Слід зазначити, що до основних завдань регіональної ради належать: ініціювання впровадження механізмів активізації підприємництва, у томі числі шляхом утворення об’єктів інфраструктури розвитку підприємництва та всебічної підтримки їхньої діяльності, у межах чинного законодавства. Окрім цього, сприяння розвитку кооперативних зв’язів між суб’єктами господарської діяльності області.


Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер