images/stories/logosait_new.jpg

 

У дитячих садочках Тернополя розповідають про користь молока

Часто батьки жаліються: «Діти відмовляються вживати молочні продукти. І на які тільки хитрощі доводиться йти, щоб малеча залюбки споживала такий корисний та поживний продукт». Щоб допомогти батькам у цій вельми делікатній проблемі Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення  спільно з вихователями ТДНЗ започаткували комплексний захід «Молочне здоров’я».
+SAM_5080

17 листопада у Тернопільському дошкільному навчальному закладі №17 відбулась перша така пізнавальна розвага для діток середньої групи.

Малеча сіла в імпровізований потяг та вирушила у мандрівку до села, під час якої дітки виконали вправи для профілактики плоскостопості.

Після подорожі наші герої зустрілися із бабусею Світланою та її корівкою на ім’я Муня.  Господиня розповіла вихованцям як доглядати за корівкою, щоб молочко було поживне та смачне.  Малюки допомогли бабусі  «нагодувати корівку», «приголубити», «видоїти молочко» та «збити масло».

Вихователь Тимків Галина Володимирівна звернула увагу діток на те, що з молока виготовляють багато корисних, смачних та поживних продуктів: кефір, йогурт, сметану, сир та масло, без яких ми не можемо уявити наші сніданки, обіди та вечері.

SAM_5085

На згадку про цю пізнавальну подорож кожному вихованцю вручили магнітики із зображенням корівки Муні від партнера ТМ «Молокія».

«Проведення таких занять у ігровій, доступній для діток формі, може сприяти закладенню основ правильного, корисного харчування, що є важливою,  я б сказала, навіть необхідною умовою міцного здоров’я», - зазначила Соколовська Галина Степанівна, методист ТДНЗ №17.

+SAM_5111

Такі розважально-пізнавальні заходи Тернопільський міський центр фізичного здоров’я  і надалі планує проводити у Тернопільських ДНЗ.

Шановні батьки та вихователі, якщо Вас зацікавили такі заходи звертайтесь, ми з радістю Вам допоможемо.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер