images/stories/logosait_new.jpg

 

Запалили свічку пам’яті за загиблими героями

В суботу, 21 листопада на Театральному Майдані в Тернополі згадати події Революції Гідності зібрались жителі краю. У цей день два роки тому сотні людей вийшли на столичний Майдан Незалежності, щоб заявити про свій європейський вибір.

На знак пам’яті загиблих на Майдані та продовження розпочатої боротьби, в центрі Театрального Майдану із палаючих свічок люди виклали герб України. Захід розпочався із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Священнослужителі відправили поминальну літургію. Серед учасників заходу були і працівники Головного управління ДФС в області на чолі із заступником начальника відомства Сергієм Господариком.

DSC_0140

Згадуючи події, які відбулися два роки тому на Майдані Незалежності в Києві, коли студентська молодь вийшла і заявила про своє прагнення європейського життя, ті трагічні дні новітньої історії нашої держави, коли було скалічено сотні наших співгромадян та загинули Герої Небесної Сотні, ми повинні пам’ятати, що вони віддали життя за європейський вибір та любов до України. І тепер кожен з нас за велінням совісті зобов’язаний почати діяти у напрямку змін та будувати майбутнє разом.


Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер