images/stories/logosait_new.jpg

 

Відпочиваєте спокійно

Виникли податкові питання по бізнесу, а Ви за кордоном – не проблема.

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість спілкуватись з фахівцями ДФС та отримати відповідь в режимі оn - line, зателефонувавши до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13. Про це інформував начальник відділу комунікацій тернопільської ОДПІ Василь Карпа.

Інформаційно-довідкові послуги надаються з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

Ви можете надіслати свої запитання і на електронну адресу інформаційно – довідкового департаменту – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Для тих, хто бажає тримати руку на пульсі змін, Державною фіскальною службою запроваджено, також, додаткову послугу для платників – отримання безкоштовної інформації про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на Державну фіскальну службу України.

Для цього необхідно направити додатково електронний лист на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , а в полі «ТЕМА» слід зазначити 6011.

Для відмови від розсилки таких повідомлень , платником направляється додатково електронний лист на цю ж адресу з атрибутами:

* в полі «ТЕМА» зазначити 6012.

Детальні консультації про сервіси ДФС – у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: вул. Білецька, 1 чи за телефоном: 43-46-46 та 43-46-10, або на офіційному веб – порталі служби - sfs.gov.ua.


Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер