images/stories/logosait_new.jpg

 

Сучасні ЗМІ – місток між податківцями та платниками

Днями у Підволочиському відділенні Збаразької ОДПІ відбулась зустріч заступника начальника Головного управління ДФС в області Сергія Господарика та в.о начальника Підволочиського відділення Збаразької ОДПІ Олега Нагірного з представниками місцевих засобів масової інформації. Ініційована спеціалістами фіскальних органів, вона проходила в рамках Дня району з метою налагодження співпраці інспекції із місцевими ЗМІ.

Під час заходу Сергій Господарик разом із керівником Підволочиського радіомовлення Вірою Гук та директором районної газети «Гомін волі» Ярославом Сиривком обговорили шляхи покращення інформування мешканців району з питань податкового законодавства. Журналісти відзначили, що завдяки їх співпраці із органами фіскальної служби, платники податків району максимально поінформовані про всі аспекти діяльності відомства і зміни в податковому законодавстві.

«Дуже важливими у наш час є сучасні засоби масової інформації. Саме вони є тим місточком між податківцями і платниками податків, який допомагає оперативно доносити до громадянам потрібну інформацію щодо актуальних зміни у податковому законодавстві, термінів сплати податків, зборів та платежів, за що їм велика дяка. Ми, у свою чергу маємо змогу розповісти громадянам про результати своєї діяльності, а також про роботу працівників фіскальної служби загалом», – зауважив Сергій Господарик.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер