images/stories/logosait_new.jpg

 

Викрито шахраїв, які намагались «нагріти» державу на 25 млн грн ПДВ

Співробітники оперативних та слідчих підрозділів Державної фіскальної служби області проводять заходи щодо протидії діяльності фіктивних суб’єктів господарювання.

Зокрема, у листопаді поточного року припинено діяльність трьох суб’єктів фіктивного підприємництва, створених (придбаних) з метою реалізації злочинних схем по ухиленню від сплати податків.

Встановлено факти надання ними реально діючим підприємствам Тернопільської та інших областей завідомо неправдивих документів бухгалтерського та податкового обліків, що свідчили про постачання товарно-матеріальних цінностей, виконання робіт, надання послуг, з метою створення видимості розрахунків та зменшення обсягів належних до сплати податків.

Внаслідок таких злочинних дій діючим суб’єктам господарювання сформовано податковий кредит у розмірі майже 25 млн грн, що призвело до заниження податкових зобов’язань з податку на додану вартість на цю суму.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Тернопільській області здійснюється досудове розслідування за фактами фіктивного підприємства.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер