images/stories/logosait_new.jpg

 

 Яких змін очікують тернополяни від нової влади?

Тернополяни обрали міську раду та переобрали міського голову. Вже відбулося дві сесії нового скликання. Експертні ради у Тернополі зібралися на першу робочу зустріч. Відтепер, при міській раді створюються експертні групи із числа фахівців у певних сферах життєдіяльності міста. Саме їх висновки будуть враховані при прийнятті рішень під час сесії чи засідання виконавчого комітету, а також експерти надаватимуть власні пропозиції та оцінку кадровим призначенням. Вони рекомендуватимуть тих людей, які повинні керувати певним напрямком у Тернополі. Тепер думка населення звучатиме не тільки від депутатів, а й від городян, які є фахівцями з певного питання.


«Моя газета» розпитувала жителів про їхні очікування, пов’язані із новою владою.

Наталія, 21 рік
Перш за все, я б хотіла, щоб наша влада не лише обіцяла, а й виконувала свої обіцянки. Особисто я вбачаю ці покращення в якості освіти і доступних цінах на ліки.

Наталія, 21 років

Ігор, 38 років
На мою думку, потрібно просто побачити дії, адже кожен українець прагне покращень у своєму місті.

Ігор, 38 років
Дмитро, 72 роки
Хотілось би, щоб продовжили роботу по відновленню тротуарних доріжок. А у парках засадили побільше нових дерев, квітів, загалом, щоб місто було красивим для жителів, і привабливим для туристів.

Дмитро, 72 роки

Людмила, 32 роки
Як мама, я бажаю і для інших батьків, хороші доріжки в парках, щоб легко кататися з коляскою.

Людмила, 32 роки

Валерія, 18 років
Як на мене, побільше б спортивних майданчиків, щоб молодь мала змогу більше приділяти увагу спорту, також знижки на проїзд, особливо нам, студентам.

Валерія, 18 років
Антон, 31 рік, Олена, 26 років
Ми вважаємо, що по-перше, проблемними є дороги, по друге, - це всім відома проблема - брак робочих місць, не лише в нашому місті, а й по всій Україні.

Антон, 31 років і Олена, 26 років

Микола, 60 років
З сьогоднішніми цінами на комунальні послуги все важче стає прожити на пенсію, звісно хотілось би, щоб ціни відповідали зарплатам.

Микола, 60 років

Вікторія, 19 років
У Тернополі я живу не так вже й довго, мені подобається це місто, і я надіюсь тільки на краще. Зміни залежать не тільки від влади, але й від кожного з нас.

Вікторія, 19 років

Любов, 20 років
Наше місто з кожним роком процвітає, тому я бажаю щоб продовжували в тому ж дусі.

Любов, 20 років

Олеся, 30 років
Щоб покращити місто потрібно, перш за все, відремонтувати дороги, особливо тротуари та доріжки, щоб маршрутки були обладнані для людей та дітей з особливими потребами.

Олеся, 30 років


Підготувала Вероніка Купчик

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер