images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські міграційники протидіють нелегальній міграції

migraciyaВпродовж року на Тернопіллі працівники міграційної служби виявили сотню нелегальних мігрантів. Щодо 93 із них прийнято рішення про примусове повернення, дев’ятьох було видворено, а вісьмом заборонено в’їзд в Україну.

Серед тих, до кого була застосована процедура видворення, – 26-річна громадянка Габону. Дівчина майже рік проживала в Україні незаконно. На початку грудня нелегальну мігрантку виявили працівники відділу в справах іноземців, осіб без громадянства та протидії нелегальній міграції обласного Управління ДМС.

З’ясувалося, що іноземка приїхала в нашу країну ще в 2008-му на запрошення тернопільського вишу. Шість років вона проживала у нас на законних підставах, однак в січні 2015-го її відрахували з навчального закладу. Зважаючи на цю обставину, іноземка впродовж місяця зобов’язана була покинути Україну, але не зробила цього. Відтак міграційники прийняли рішення про її примусове повернення з України, але й після цього дівчина не виїхала з України.

У грудні Управління ДМС України в області звернулося з позовом в Тернопільський міськрайоний суд щодо примусово видворення іноземки-порушниці, який був задоволений. Днями міграційники супроводили нелегальну мігрантку до кордону.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер