images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська лікарня швидкої допомоги співпрацюватиме із німецькою клінікою

Делегація медиків із Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги на початку грудня із робочим візитом відвідала одну із найбільших лікарень міста Франкфурт-на-Майні (Німеччина) «Klinikum Frankfurt Hoechst». Під час візиту обидві сторони підписали Меморандум про співпрацю.

Організатор цієї поїздки Юрій Дар розповідає, що основна мета поїздки - налагодження постійного співробітництва між медиками тернопільської та франкфуртської лікарень. Ця програма передбачає постійний обмін досвідом та проведення спільних операцій.

«У «Klinikum Frankfurt Hoechst» на протязі тижня ми мали змогу ознайомитися із функціонуванням лікарні, дізналися, як організовано надання медичної допомоги у Німеччині, брали участь у обговореннях, конференціях та працювали у операційних, - розповідає головний лікар Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. - Із керівником цієї клініки Пітером Петерсоном ми домовилися про подальшу співпрацю. Відтепер наші медики зможуть проходити стажування на базі німецької клініки. Для проходження стажування ми будемо обирати тих, хто володіє іноземною мовою, має бажання підвищувати свій кваліфікаційний рівень та перспективу у професійному зростанні».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер