images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулося обговорення нової маршрутної мережі громадського транспорту

24 грудня в Українському домі «Перемога» відбулося громадське обговорення нової маршрутної мережі громадського транспорту Тернополя. На обговорені були присутні тернополяни, водії, начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський та заступник міського голови Володимир Дідич. Також через скайп-зв'язок спілкувався із присутніми розробник маршрутної мережі, кандидат технічних наук зі Львова Віталій Мазур.

«Ми сьогодні обговорюємо із тернополянами, як буде курсувати громадський транспорт у нашому місті та як спланована нова маршрутна мережа. Усі пропозиції, які ще отримали під час обговорення, ми узагальнимо, опрацюємо і врахуємо у кінцевому, найоптимальнішому варіанті. Тоді вже будемо виносити проект на розгляд виконавчого комітету, - розповідає Ігор Мединський. – Раніше ми представляли проект транспортної мережі через офіційний сайт та інші засоби масової інформації і за цей час прийняли від тернополян більше 150 пропозицій через телефонний зв'язок, електронну пошту, листи та під час спілкування. Сьогодні ж тернополяни мають змогу поспілкуватися безпосередньо з комісією, яка працювала над проектом та ще додати свої пропозиції та поправки».

Розробник мережі Віталій Мазур доповів присутнім про здійснений аналіз пасажирського потоку, принципи та підходи, які були покладені в основу реорганізації маршрутної мережі, про концепцію розвитку пасажирсько-транспортної системи міста та про усі зміни, які заплановані у тролейбусних та автобусних маршрутах. Також розробник дав фахову відповідь на кожне зі звернень та пропозицій до маршрутної мережі, які надали тернополяни.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер