images/stories/logosait_new.jpg

 

Працівник Тернопільської митниці ДФС, що захищає наш спокій

Серед учасників АТО вже майже рік перебуває головний державний інспектор відділу адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Тернопільської митниці ДФС Віталій Максимович Решітник, якого з 21 квітня 2015 року було звільнено від виконання обов’язків на період проходження військової служби у зв’язку з частковою мобілізацією.

Свою трудову діяльність у Тернопільській митниці Віталій Решітник розпочав з серпня 1998 року, зокрема, працював на посаді інспектора вантажного відділу, старшого інспектора відділу митного оформлення №1, на посадах провідного та головного інспекторів митного поста «Чортків» та головного державного інспектора відділу адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання.

За час роботи в службі Віталій Максимович зарекомендував себе відповідальним працівником, надійним та щирим другом і товаришем, розуміючим колегою.

Відтак колектив Тернопільської митниці ДФС вітає свого співробітника його сім’ю та рідних з нагоди свят, що наближаються, і бажають йому миру, добра, злагоди, достатку та якнайшвидшого повернення додому.

 

Щастя безмежного в році Новому, миру і радості Твоєму дому! Нехай майбутнє дарує надію і хай збуваються всі Твої мрії!

 

Колектив Тернопільської митниці ДФС

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер