images/stories/logosait_new.jpg

 

У 2016 в Тернополі продовжать ремонт доріг та тротуарів

remont

Більше 164 мільйонів гривень виділили на сферу ЖКГ в Тернополі на 2016 рік.


Як зазначає очільник міста  Сергій Надал, ця сума на 20% більша, ніж у минулому році. За ці кошти будуть продовжуватися ремонти доріг, дворів та інших об’єктів благоустрою, а також триватиме термомодернізація.

–          Зокрема, виділені кошти на продовження ремонтів доріг та дворів, міжквартальних проїздів, тротуарів, вуличного освітлення та на облаштування нового кладовища на вулиці Бригадна, – розповів Сергій Надал. – Також закладено майже 8 мільйонів гривень на розвиток та благоустрій парків. Відтак, у парку ім. Т.Шевченка у 2016 році заплановано облаштувати стежку «Здоров’я», оновити пішохідні зони навколо острівка «Чайка», відремонтувати підпірну стіну навколо острівка «Чайка», провести роботи по освітленню парку.

Додамо, що комунальники також продовжать проводити ремонти у закладах культури , зокрема у бібліотеках №3,4,5. Чекають ремонти і на ПК «Березіль», де відремонтують покрівлю та сходові марші, проведуть заміну вікон у художній школі, відремонтують ряд технічних приміщень у музичній школі №1 та коридор і концертний зал у музичній школі №2.

Джерело: like.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер