images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська лікарня швидкої допомоги отримала медикаменти від німецьких спонсорів

30 грудня у приміщенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги відбулася передача першої партії медикаментів для соціально-незахищених пацієнтів, які поступають у цей медичний заклад на лікування. Як розповідає організатор програми Юрій Дар, медикаменти куплені за кошти німецьких спонсорів.

«При поступленні у лікарню швидкої допомоги для пацієнтів із соціально-незахищених категорій населення, а це пенсіонери, інваліди та інші, буде надано медикаменти безкоштовно, а медичні працівники будуть заповняти відповідні звітні документи, - каже Юрій Дар. - Наразі ця співпраця триватиме впродовж 2016 року».

Головний лікар Тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський вдячний спонсорам та організатору за надання такої спонсорської допомоги. Адже у державному бюджеті у 2015 році на одного пацієнта лікарні виділялося лише 18 гривень у день на медикаментозне забезпечення.

«Сьогодні ми отримуємо партію медикаментів на суму приблизно 100 тисяч гривень, які призначені для надання невідкладної медичної допомоги. Це знеболюючі, жарознижувальні препарати, антибіотики, розчини, системи, шприци, рукавиці і т.д.,», - зазначає Ярослав Чайківський.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер