images/stories/logosait_new.jpg

 

До Тернополя завітає заслужена капела бандуристів України

17 січня із різдвяним концертом до Тернополя завітає заслужена капела бандуристів України.

Кожен їх виступ вражає своїм внутрішнім духом нескореності та прагнення до самобутності, самодостатності — риси, яка завжди була, є і буде ознакою великих народів світу. Як ті паралельні квінти, що є характерною ознакою особливо української пісні, ця пісня живе своїм окремим неповторним життям і творить свою неповторну гармонію. Так і капела бандуристів — новітній синтетичний удосконалений вид українського кобзарського мистецтва творить своє неповторне мистецьке буття.

Найкраще звучання чоловічих голосів свідомих українців — кращих синів свого народу — в поєднанні з блискучим віртуозним акомпонементом бандур, виконання складних творів на рівні кращих зразків світової класики, що при тому базуються на глибинній національній основі, філігранна відшліфованість кожного номера, величний повчальний, драматичний, часто сумний характер творів поєднаний з іскрометним гумором, елементами сучасного веселого шоу, козацьке характерництво — не може не вражати, не заворожувати глядачів.

Минулоріч Національна заслужена капела бандуристів імені Г. Майбороди виконала понад 50 концертів у 36 містах України, з них — 5 поїздок до зони АТО (15 концертів у 11 містах); підготовано 5 нових програм; видано 3 нових CD, записано матеріал до ще двох нових альбомів.

17 січня о 17:00 капела бандуристів відвідає наше місто з програмою «Нині в нас Різдво». Художній керівник та головний диригент Заслужений діяч мистецтв України Юрій Курач.

Квитки в касі ПК «Березіль». Довідка за тел: 067-49-47-812, 53-31-14, 52-15-00.
verminskyi_nyni_rizdvo_210x297


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер