images/stories/logosait_new.jpg

 

Пожежний сповіщувач поліції охорони врятував життя

Сьогодні системи пожежної сигналізації поліції охорони є загальнодоступними для влаштування на об’єктах різних форм власності. А затрати на її встановлення, як свідчить практика, завжди виправдані. Як приклад, через витік газу, святкові дні мало не стали фатальними для однієї з сімей Тернополя.

Завбачлива сім”я підприємців заздалегідь подбала про безпеку свого магазину та житла і, аби ті залишались у цілковитій безпеці, встановили систему пожежної сигналізації поліції охорони.

Спеціальний пожежний сповіщувач повністю виправдав себе в ніч коли відбувся витік газу в магазині. Сигнал «тривога» миттєво надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області. Поліцейські охорони за декілька хвилин були на місці події. До прибуття газової служби та МНС, група реагування поліції охорони, діючи професійно грамотно, миттєво сповістила власників про загрозу та подбала про їх евакуацію, адже магазин та їх оселя були сусідніми приміщеннями.

Завдяки оперативним та професійним діям поліцейських охорони та газової служби відтік газу було ліквідовано, здоров’ю та цілісності помешкання нічого не загрожувало.

Працівники Управління поліції охорони, вкотре, нагадують мешканцям Тернополя, що пожежу, як і крадіжку, краще попередити, ніж потім компенсовувати завдані збитки. Цілодобове спостереження за станом пожежної та охоронної сигналізації з подальшим реагуванням нині є не розкішшю, а необхідністю.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер