images/stories/logosait_new.jpg

 

Стартував міський етап Всеукраїнських змагань «Шкільна футзальна ліга України»

Ці змагання проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футзалу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футзалом, виявлення здібних футзалістів, популяризації та розвитку футзалу.

У змаганнях приймають участь команди загальноосвітніх шкіл, за які можуть грати як хлопчики, так і дівчата - учні 5 класів 2004/2005 року народження.

Груповий етап проводиться з 12 по 14 січня 2016 р. з 14.00 до 16.00 год. одночасно у спортивних залах ТСШ №3 (вул. Грушевського 3), ТЗОШ № 26 (вул. Куліша 9), ТЗОШ № 27 (вул. Куліша 7), приміщені ФОК КЗ «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту» (вул. Братів Бойчуків, 4а).

Untitled-1

Команди, які посядуть І і ІІ місця у групах отримають право участі в фінальній частині. Фінальна частина змагань відбудеться за олімпійською системою та буде проходити 15, 18 та 19 січня у спортивній залі ЗОШ №26 з 14.00 години.

Організатори змагань: Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та Управління освіти і науки Тернопільської міської ради спільно з Тернопільською міською федерацією футболу та Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.

Партнер змагань: ТМ «Ласунка».


Запрошуємо любителів спорту зарядитись позитивом від футбольних баталій!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер