images/stories/logosait_new.jpg

 

Про що розпитують мешканці Тернопілля на особистих прийомах у фахівців ДФС?

Минулого року посадовими особами територіальних органів Головного управління ДФС у Тернопільській області проведено 87 особистих прийомів громадян. Зокрема, очільником ГУ ДФС в області проведено 4 особистих прийоми, його заступниками – 8 (у тому числі 7 – виїзних), іншими посадовими особами ГУ ДФС в області – 17, начальниками податкових інспекцій – 27, їх заступниками – 19, іншими посадовими особами підвідомчих інспекцій – 12 особистих прийоми.

Аналізуючи тематику звернень мешканців області та питань, які порушувались під час особистих прийомів, слід зауважити, що найчастіше платників цікавить адміністрування плати за землю – 9 звернень, акцизного податку – 6 звернень, податку на доходи фізичних осіб – 7 звернень та єдиного соціального внеску – 7 звернень.

Нагадуємо, що записатись на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна в один із таких способів:

* зателефонувавши за номером: (0352) 43-46-33;

* заповнивши спеціальну форму та направивши її в електронному вигляді на поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

* подавши письмовий запит на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області (46003, м. Тернопіль, вул. Білецька, 1);

* звернувшись за вищевказаною адресою особисто у робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю - з 09.00 до 18.00 год. та у п’ятницю – з 09.00 до 16.45 год. Обідня перерва – з 13.00 до 13.45 год.).

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер