images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі аналіз крові проводять на сучасному медичному обладнанні

Нещодавно на проспекті Ст. Бандери, 72 відбулось відкриття нової амбулаторії  загальної практики сімейної медицини. 27 медичних працівників обслуговують понад  20 тисяч тернополян мікрорайону «Східний».  Амбулаторія забезпечена новим медичним обладнанням, за допомогою якого результати аналізів можна отримати за лічені хвилини.

У медичному закладі проводять аналіз крові, аналіз сечі, ЕКГ, визначають рівень цукру та холестерину, насичення крові киснем, гостроту зору. У маніпуляційному кабінеті, за призначенням лікаря, пацієнт відразу зможе отримати необхідне лікування, а для зручності пацієнтів створена інформаційна система черговості прийому пацієнтів.

DSC00342

-          У нашій амбулаторії діє електронна реєстратура, де кожен пацієнт зможе записатися на прийом до лікаря через інтернет. Це значно пришвидшить роботу персоналу та організує час пацієнтів. Крім системи черговості, відтепер для проходження аналізів тернополянам не доведеться їхати до лікарні. У нашому закладі функціонує процедурний кабінет, де можна дослідити аналіз крові, аналіз сечі, визначити рівень цукру в крові, також можна пройти кардіограму. Нове обладнання дає можливість отримати результати аналізів за короткий термін. За 5-10 хвилин після здачі крові апарат видрукує ваші результати, - розповідає завідувач амбулаторії ЗПСМ №8 Івашкевич Ірина Борисівна.

DSC00344
Процедурна медсестра Арсан Ярослава Андріївна у роботі


DSC00346

DSC00347

DSC00349

DSC00350

DSC00352

DSC00353

Записатись на прийом до лікаря можна на інформаційному ресурсі www.medical.te.ua. Черга до лікаря буде формуватися в режимі онлайн. Пацієнти, які прийдуть без запису, очікуватимуть у «живій черзі» по часу, назначеному в реєстратурі. Чекати доведеться довше, ніж тим, хто записався завчасно.

На прийом до лікаря пацієнт може потрапити впродовж цілого дня. У будні дні медичний заклад працює з 08:00 до 19:00. У суботу черговий лікар приймає з 08:00 до 11:00. Якщо ваш сімейний лікар відсутній, вас прийме будь-який інший.





Оксана Божко
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер