images/stories/logosait_new.jpg

 

Молодіжну міську раду Тернополя очолила Вероніка Дякович

Із 18 січня у Тернополі відбувалися вибори до Молодіжної міської ради із числа представників громадських організацій, студентів та учнівських парламентів. Завершилися вибори 21 січня обранням голови молодіжної міської ради у сесійній залі Тернопільської міської ради. За результатами голосування перемогу здобула член ТОО ВМГО «АТОМ» та християнської молодіжної спільноти «Знамення» Вероніка Дякович.

Міський голова Сергій Надал вітає Вероніку Дякович із обранням та бажає активної роботи, наснаги та успіхів у розбудові молодіжної політики Тернополя.

«Щиро вітаю усіх депутатів молодіжної міської ради та Вероніку Дякович із обранням на посаду молодіжного міського голови, бажаю здійснити справжній прорив у розвитку молодіжної політики міста, реалізовувати нові сміливі, креативні та важливі проекти. Молодіжна політика – це складний, проте необхідний механізм у розбудові справжнього європейського демократичного суспільства. Вірю, що новообрана молодь буде використовувати передові європейські технології та інструменти у своїй роботі, реалізовуватиме важливі проекти, що допоможуть змінити наше місто на краще, - зазначив Сергій Надал. – Бажаю їм успіхів, натхнення на щоденну працю».

Довідково: Молодіжна міська рада при Тернопільській міській раді є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії міської ради та її виконавчих органів і молоді міста Тернополя, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, які впливають на життя молоді та її участь в усіх сферах життя суспільства в місті.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер