images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянам розкажуть про переведення державних послуг в електронну форму

28 січня 2016 року у Тернополі відбудеться зустріч з одним із творців та натхненників порталу адміністративних послуг iGov - Дмитром Дубілетом. На зустрічі будуть озвучені принципи роботи порталу та досвід їх впровадження в пілотних областях. Волонтери та активісти проекту в регіоні поділяться своїми успіхами і розкажуть про проблеми, з якими їм доводиться зіштовхуватися в Тернопільській області.

iGov.org.ua - інноваційний проект, покликаний перевести 100% державних послуг України в електронний вигляд. Автори проекту переконані, що завдяки iGov вдасться знизити корупцію та зробити взаємини громадян і держави більш прозорими і чесними.

iGov.org.ua реалізується силами волонтерів, метою яких є переведення усіх державних послуг в електронну форму. На порталі вже реалізовано більше 100 державних послуг, а до кінця року їх буде понад 300 (отримання різноманітних довідок, виписок, дозволів, ліцензій, субсидій, паспортів та багато іншого). Проект підтримують Адміністрація Президента, Кабінет Міністрів і всі профільні відомства. Усі послуги реалізуються в рамках законодавства.

У Тернополі зустріч відбудеться 28 січня о 19:00 в конференц залі Тернопільської Обласної Державної Адміністрації за адресою вул. Грушевського,8 каб.532

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер