images/stories/logosait_new.jpg

 

Молодіжна міська рада провела перше засідання

28 січня в сесійній залі міської ради відбулось перше засідання нового скликання Молодіжної міської ради. Із 47 депутатів, участь взяли 41 представник громадських організацій.

224810991

Зі вступним словом виступила новообраний молодіжний мер міста — Вероніка Дякович.

DSC00010

Після офіційного знайомства, молоді депутати презентували ідеї та проекти для подальшої їх реалізації. Загалом, виносили на обговорення тему міської інфраструктури, екології, інформаційних ресурсів та культури.

DSC00003

Зокрема, на засіданні прозвучала ідея Віталія Горбунова про створення порталу з усіма діючими громадськими організаціями у місті, їх активностями, заходами, анонсами та рейтингом, за яким визначатиметься їх активність.

перше засідання молодіжна рада

Юрій Суходоляк презентував ідею створення молодіжного центру культури – єдиної локації для проведення культурно-освітньої та мистецької діяльності, розповідали також про відкриття еко-форуму, де б висвітлювались проблеми екології та шляхи їх вирішення, разом з Остапом Стецем обговорювали роботу діючого проекту «Smartcity», націленого на розвиток міської інфраструктури, ініціатор ЦК “Азов” розповів про проект патріотично-військового вишколу для всіх шкіл міста, планували також удосконалення велоінфраструктури на 2016 рік, Ярослав Качмарський підняв на обговорення питання фестивалю експериментальної музики та медіа-мистецтва «Гамселить».

DSC00021

Розглянули й інші питання, серед яких – звернення до міського голови щодо можливості бути присутніми під час формування бюджету.

Після презентацій депутати затвердили деякі положення регламенту, створили та обрали постійні комісії.

Оксана Божко

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер