images/stories/logosait_new.jpg

 

Як тернополяни святкуватимуть День Валентина

Валентинів день, День Закоханих — свято, яке відзначають у деяких країнах 14 лютого. Широкої популярності в Західній Європі воно набуло після XV століття. Сучасний світ, в якому ми живемо, переповнений різноманітними подіями, проте ми чимдуж відчуваємо нестачу емоційного тепла, прагнемо свята у родинному колі. Ми погрузли в побуті, роботі. День Валентина — прекрасна нагода для чоловіків попрактикуватися в романтичних подвигах, які з нетерпінням чекають від них дружини». Отож, як святкують це свято тернополяни, дізнавались журналісти «Моя газета».

Дмитро, 28 років, стоматолог
Планую святкувати зі своєю коханою у ресторані. Хочу подарувати їй iPhone 6s, про який вона так довго мріяла, і звісно великий букет троянд. Я вважаю, що святкувати потрібно, бо кохання це саме головне, що є на світі. Кохайте і будьте коханими.

Дмитро, 28 років, стоматолог

Ірина, 19 років, студентка
Я кожного року святкую День святого Валентина. Як на мене, це чудовий час провести його з коханою тобі людиною. А також зробити невеличкі приємні подарунки один одному. Ну і обов’язковим вже традиційним подарунком є валентинки, які символізуюють День закоханих.

Ірина, 19 років, студентка

Андрій, 38 років, водій
На мою думку, це хороший привід усамітнитися із коханою людиною, забути про все і просто насолоджуватися спілкуванням. Як правило, цього дня у нас завжди багато роботи, але ввечері ми знаходимо час, аби побути разом, потішити один одного цікавими подарунками чи просто приготувати смачну вечерю.

Андрій, 38 років, водій

Владислав, 18 років, студент
Ні, я не люблю святкувати День святого Валентина. Для мене це простий день, як і інші. Хоча я завжди отримую привітання та валентинки у цей день.

Владислав, 18 років, студент

Катерина, 32 роки, продавець
Ми з чоловіком в День закоханих плануємо провести вечір у затишному кафе. Також прогулятися вулицями міста, згадавши перші зустрічі та інші романтичні моменти.

Катерина, 32 роки, продавець

Олександр, 22 роки
Я свою дівчину запрошу на побачення в кінотеатр, вона любить романтичні фільми. Зустріну біля будинку з великим букетом квітів, а потім можна буде піти на льодовий майданчик. Нам обом подобається кататись на ковзанах.

Олександр, 22 роки

Сергій, 21 рік
Я планую провести День святого Валентина разом зі своє коханою дівчиною. Планую зробити гарний, романтичний сюрприз. Після нього, зберігаючи інтригу, перейти до незабутнього вечора у двох із пляшкою хорошого вина та чимось солоденьким.

Сергій, 21 рік

Олександра, 20 років
Я не надто романтична людина, тим більше, що друга половинка зараз далеко. Нічого особливого в цей день не планую, подивлюсь якийсь фільм,або піду на шопінг зі своїми подругами, а свого хлопця привітаю милою смскою.

Олександра, 20 років

Ольга, 25 років

Чесно кажучи, я з нетерпінням чекаю цього свята, хоча воно є більш органічним для європейських країн. Мені якось вдалося побувати в Європі у День Святого Валентина. У цей день там усі перебувають у якійсь ейфорії. Атмосфера відрізняється від українських реалій. Ми якось дуже формально підходимо до святкування - посидіти в кафе і отримати подарунок. Там їдуть у романтичну подорож, роблять несподівані вчинки, загалом інший настрій, інші відчуття. Можливо, все залежить від внутрішнього бажання.

Ольга, 25 років

Підготувала Веронічка Купчик

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер