images/stories/logosait_new.jpg

 

Що отримала місцева казна

Не дивлячись на значну кількість вихідних та святкових днів у січні, платники міста та Тернопільського району активно наповнювали не тільки Державний бюджет, але й і місцеві скарбниці. Так, міський бюджет отримав більш як 53,2 млн надходжень, з яких: майже 31 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 7,9 млн грн єдиного податку, 7,4 млн грн акцизу, 4,3 млн грн плати за землю, 1,8 млн грн податку на нерухоме майно Загальна сума надходжень до казни району склала 9,1 млн грн, з яких: 4,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 1,5 млн грн акцизу та таку ж суму єдиного податку, 686 тис грн плати за землю.

За 10 днів лютого надходження до міського бюджету склали 17,3 млн грн, а до бюджету Тернопільського району – 4,2 млн грн.

Тернопільська ОДПІ запрошує громадян задекларувати отримані у 2015 році неоподатковані доходи та подати до 1 травня 2016 року декларацію про майновий стан і доходи. Консультації, тренінги, надання практичної допомоги – у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1, телефон: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер