images/stories/logosait_new.jpg

 

Агробізнес в онлайні – перший крок зроблено

Сьогодні покупками в інтернеті вже нікого не здивуєш - обсяг товарів, які замовляють у мережі, зростає з кожним днем. Великобританія, США, Японія – у цих країнах доля онлайн-покупок уже становить більше 10 відсотків від загальних продажів. Всесвітня торгівельна організація зазначає, що темпи розвитку інтернет-торгівлі набагато вищі за темпи розвитку світової торгівлі в цілому. Тож не дивно, що інтернет-торгівля сьогодні стала невід’ємною частиною економіки будь-якої країни.

Україна не стала виключенням і успішно приєднується до світового співтовариства.

Використання механізму електронної торгівлі успішно зарекомендувало себе у багатьох секторах економіки, у тому числі і аграрному. Завдяки переведенню торгівельної  діяльності в електронну форму, купувати і продавати стало значно простіше. В Україні таким проривом стали тендерні онлайн-платформи. Адже тендер – це виявлення потреби сільгоспвиробника.

Зручність онлайн-тендерів важко переоцінити.

ü  По-перше, фермеру не потрібно приймати сотні дзвінків від різних постачальників, які диктують свої ціни. Для цього створюється тендер на якому постачальник пропонує свою ціну на той чи інший товар онлайн. В той же час роботу на себе перебирає відповідний працівник тендерної  платформи, який надає фермеру усю інформацію про хід торгів на його продукцію.

ü  По-друге, трейдеру також зручніше заявити про свої ціни в онлайні.  Аудиторія потенційних покупців тут значно ширша, та й купівля-продаж в такому режимі відбуваються набагато швидше і ефективніше.

ü  По-третє, трейдеру і виробнику не треба весь час турбуватися про динаміку цін на ту чи іншу продукцію. Усе можна побачити онлайн, і таким чином весь час бути в курсі останніх тенденцій аграрного ринку.

Отже, переваг в електронної торгівлі дійсно багато. Бути поінформованим і вчасно зорієнтуватись – це вже половина успіху, друга половина полягає у виборі надійного партнера. Агроплатформа  UAGRO перша в Україні запропонувала сільгоспвиробникам співпрацю у режимі онлайн і до сьогодні залишається надійним партнером більш ніж для п’яти тисяч виробників і дистриб’юторів з усієї України.

Прес-служба UAGRO

 

Додаткова інформація за телефоном: (067) 6503042

Тетяна Земляна

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

http://uagro.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер