images/stories/logosait_new.jpg

 

Успішним може бути кожен

Саме така основна ідея спортивно - пізнавального заходу «Крок до успіху», що проводить Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення серед учнів загальноосвітніх шкіл міста вже впродовж трьох місяців.

«Бути активним в житті, не сидіти на місці, шукати себе», - головний секрет успіху, яким поділилися з учнями ЗОШ №23 майстер спорту України з лижного фристайлу, багаоторазова переможниця та призерка кубків і чемпіонатів України, Щербанюк Оксана. Зустріч зіркової випускниці цієї школи з третьокласниками відбулася в актовій залі 11 лютого, під час якої діти з захопленням переглянули відеоролики з гірськолижних змагань на трасі Буковель, тренування фристайлістів в зимовий та літній період, дізналися про роботу спортивних секцій гірськолижної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрім».

+SAM_6446

Також цікавою та пізнавальною була зустріч школярів у Тернопільській ЗОШ №20 з кандидатами в майстри спорту з лижного фристайлу Масирою Олегом та ученицею 10-ого класу цієї ж школи Николайською Ольгою. Діти цікавилися, скільки часу потрібно, щоб навчитися виконувати стрибки, наскільки це складно, як перебороти страх перед крутими гірськими схилами.

Учні молодшої школи мали можливість не тільки поспілкуватися зі спортсменами, але й потримати в руках медалі та сфотографуватися з чемпіонами.

Такі зустрічі стимулюють дітей займатись спортом, піклуватися про своє здоров’я, а також ставити цілі та досягати їх.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер