images/stories/logosait_new.jpg

 

«В ногу із часом»

Вам набридло шукати у фахових виданнях податкові консультації чи витрачати час на візит до податкової? Бажаєте, не виходячи із дому чи офісу, отримати кваліфіковану відповідь на Ваше питання?

Тернопільська ОДПІ у середу, 17 лютого, з 16 до 17 години, буде проводити інтернет-конференцію на тему: «Декларування доходів -2016». Усі найактуальніші питання та відповіді на них будуть доступні в online-режимі (у текстовому, візуальному та аудіо форматах).

Спілкуватись із платниками податків буде головний державний інспектор відділу організації роботи Тернопільської об’єднаної ДПІ Оленин Галина Петрівна.

Аби запитати й отримати відповідь, Вам потрібно зареєструватись чи зайти на свій обліковий запис у програмному забезпечені – Skype, у вікні «Пошук» ввести ім’я «todpi_online» (Тернопільська ОДПІ) та додати до свого списку контактів.

За інформацією щодо проведення тематичних інтернет-конференцій слідкуйте у ЗМІ та соціальній мережі – Facebook (Тернопільська ОДПІ – https://www.facebook.com/Тернопільська-ОДПІ-437913149745577/).

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер