images/stories/logosait_new.jpg

 

Як захистити себе від квартирних крадіжок

Як захистити свою оселю від загрози проникнення «домушників»? Як зробити, щоб майно залишалось в цілковитій збереженості? Про це розповіли під час прес-конференції начальник управління поліції охорони Олег Іващенко, начальник центру технічного обслуговування поліції охорони Олексій Дзюра, завідувач сектору НДЕКЦ Володимир Богайчук, старший оперуповноважений управління кримінальної поліції Іван Бачинський.

Проводячи прес-конференцію, поліцейські відійшли від шаблонів. Захід відбувався у приватному будинку, в якому нещодавно побували «непрохані гості». Цей гіркий досвід змусив господарів подбати про безпеку своєї оселі.

Поліцейські довели журналістам статистику скоєння квартирних крадіжок в області. Лише у січні цього року було вчинено 17 квартирних крадіжок, це на 59% більше, ніж у січні 2015-го. Втішно, що впродовж минулого року та двох місяців цього не обікрали жодної оселі чи приміщення, де була встановлена сигналізація.

- Не існує такого замка, якого б не зміг відкрити злодій, - розповів завідувач сектору НДЕКЦ Володимир Богайчук. - Найчастіше «домушники» проникають до помешкань, підібравши ключ чи відмичку, або зламавши замок. Досвідченому злодію на це потрібно лише 1-2 хвилини.

Як вберегтися від крадіїв? На це запитання дали відповідь під час прес-конференції фахівці. Найбільш дієвий спосіб захистити оселю - встановити охоронну сигналізацію. Один тільки факт її наявності змушує багатьох квартирних злодіїв відмовитись від скоєння злочину.

Поліцейські охорони продемонстрували журналістам також найсучасніше обладнання, яке використовують для захисту помешкань краян. З приватного помешкання, в якому відбувався показ, злодії нещодавно винесли будівельні інструменти та побутову техніку. Прикрий випадок змусив тернополян задуматися над надійним захистом свого майна. Вибір зупинили на послугах, які надають працівники управління поліції охорони.

Як захистити себе від квартирних крадіжок

Начальник управління поліції охорони в області Олег Іващенко розповів про приємний бонус для тих краян, які вирішать встановити сигналізацію у лютому.

- З 15 до 29 лютого триває соціальна акція «Квартира під охорону», - пояснив начальник управління поліції охорони Олег Іващенко. - За умовами акції, в цей період громадяни сплачуватимуть за вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи виконуватимуться лише за половину вартості. Для учасників АТО знижка на монтажні роботи до 75%.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону Ваше майно гарантовано перебуватиме під захистом справжніх професіоналів.

Про новинки в охоронній сфері розповів начальник центру технічної охорони управління поліції охорони Олексій Дзюра.

- Сьогодні центр технічної охорони надає послуги щодо встановлення новітніх систем охорони із використанням GPRS, GSM технологій, які дозволяють контролювати Вам систему охорони на відстані. Також, можливе встановлення радіо канальної системи без проведення кабелів, а також встановлення сигналізації на квартирі на короткі проміжки часу від 3 днів до 1 місяця. При цьому технічні працівники за 2 години роботи зможуть обладнати Вашу оселю засобами сигналізації без свердління стін чи перегородок. Замовник оплачує лише абонентну плату за проміжок часу який бажає

охоронятись. Існує добра традиція, що власники помешкань, які вже скористались послугами технічної охорони на тимчасовій основі і у подальшому охороняються підрозділами поліції охорони, - повідомив Олексій Дзюра.

Довідково:

Для отримання консультації про послуги Поліції охорони можна телефонувати за номером телефону: 0800-502-220, 0800-211-000 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також за номерами: 0 970 502 220, 0 730 502 220, 0 990 502 220 (за тарифами мобільних операторів).

Також можна звертатися до Управління поліції охорони в Тернопільській області: 52-55-94; 067-350-55-68; 067-208-50-68.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер