images/stories/logosait_new.jpg

 

Виробили план дій щодо набору на військову службу за контрактом

Ділова зустріч директора ОЦЗ Петра Химейчука та фахівців цієї соціальної установи з військовим комісаром обласного військкомісаріату Володимиром Катинським відбулась в обласному центрі зайнятості 22 лютого. Обговорили питання налагодження тіснішої співпраці щодо інформування безробітних про можливості проходження військової служби за контрактом.

«Цьогоріч у центрах зайнятості Тернопілля спільно з місцевими військовими комісаріатами вже проведено 53 семінари, у яких взяли участь 649 осіб зі статусом безробітного, – зазначив директор ОЦЗ. – Водночас із вакансіями, поданими обласним військкоматом, ознайомили 3925 безробітних».

Райдержадміністрації стануть координаторами узгоджених дій у питаннях залучення громадян до військової служби. На семінари з безробітними (за можливості) представники військкоматів запрошуватимуть демобілізованих воїнів, щоб можна було з перших уст дізнатися, як служиться нашим землякам. А ще на телеекранах у центрах зайнятості транслюватимуться відеоролики про умови проходження військової служби за контрактом.

У ході зустрічі її учасники розробили заходи з популяризації серед безробітних контрактної служби в армії. Директор ОЦЗ Петро Химейчук і військовий комісар обласного військкомісаріату Володимир Катинський підписали план спільних дій з питань співпраці щодо набору на таку службу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер