images/stories/logosait_new.jpg

 

Будь гідний героїв

Спомин Героїв Небесної сотні – святий обов’язок кожного з нас. Ми у вічному боргу перед їх найсвітлішою пам’яттю. Хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної сотні учасники спортивно – патріотичного заходу, що відбувся 19 лютого у Тернопільській школі № 22, організований Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.

Серед запрошених почесних гостей були присутні головний старшина військової частини В-1428, прапорщик Стрілецький Михайло Іванович, військовий керівник школи №22 Тіхановський Василь Іванович, волонтери Червоного Хреста.

+DSC_0005

Під час усіх етапів змагань: стрільба по мішені з пневматичної гвинтівки, розбирання та складання автомата, підтягування на перекладині, надання першої долікарської допомоги, надягання протигаза.

+DSC_0188

Учасники - учні 10-А та 10-Б класів, продемонстрували успішне виконання усіх завдань, хороші навики і високу військову підготовку.

+DSC_0268

Україні, як ніколи, потрібні молодь, вихована на патріотичних засадах, яка знає, що таке гідність, честь і обов’язок перед державою.

Захід довів, що учнівська молодь готова та спроможна виконувати покладені на неї завдання в цей складний для держави час.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер