images/stories/logosait_new.jpg

 

Центр фізичного здоров’я населення відзначив журналістів

23 лютого у сесійній залі міської ради відбулась презентація діяльності Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. Директор центру Галина Федорович розповіла про заходи, що відбулись, а також озвучила плани на майбутнє:

  • «Загалом за 2015 рік Центром було проведено близько 200 заходів (спортивно-масових, оздоровчих та профілактичних) та залучено більше 10 000 учасників. Основним завданням організації є максимальне залучення тернополян до оздоровчих заходів. Нам приємно констатувати, що люди звикають до участі у наших заходах. Часто телефонують та запитують про проведення наступних подій, цікавляться, де можна записатись на спортивні заходи. Багато з наших проектів проводяться у навчальних закладах,  школах та дитячих садочках».

Окрім презентації відбулось нагородження партнерів.

За співпрацю та спонсорську допомогу в реалізації проведення спортивно-масових, фізкультурно-оздоровчих та пізнавально-профілактичних заходів подяки отримали: Мирослав Миколайович Білик, директор ТОВ «Галичина Ласунка»; Ярослав Тадейович Гринчишин, головний редактор видавництва «Підручники & Посібники»;  Віталій Володимирович Ковальчук, Голова правління ПрАТ «Тернопільський молокозавод»; Андрій Богданович Газилишин, директор ПП «Медіа-Т»;  Колектив Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України; приватне підприємство «Колумбус»; Торговий меблевий центр «Home express».

12767640_1518177168483447_881436084_n

А за допомогу у висвітленні заходів центру у засобах масової інформації були нагороджені: Оля Терещук (like.te.ua), Тарас Савчук (tenews.te.ua), Оксана Божко (proternopil.te.ua, moyagazeta.com.ua) та редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua).

Працівники Центру й надалі організовуватимуть для містян цікаві заходи.

Шукайте інформацію про Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення за посиланнями: блогсторінка ФБ,  сторінка ВК.


Оксана Божко

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер