images/stories/logosait_new.jpg

 

Приєднуйтесь до пікету проти сепаратистського телеканалу "Інтер" у Тернополі

"Інтер з часів Майдану був носієм чужинських цінностей: від викривлення правди – того, що відбувається в країні й до новорічних блакитних вогників – совєтського відголосу. Проте ми мовчали: мовчала влада і суспільство. Вкорінена толерантність української громади й схильність вибачати і сподіватися зіграла на руку загарбнику, який контролює частини української території – медійного простору, повідомляють представники Цивільного Корпусу "АЗОВ" у Тернополі.

Але зі зневагою до Героїв Небесної сотні вони перетнули межу людяності. Ми кажемо – досить! 
Сьогодні ми блокуємо Інтер не для того, щоби його закрили чи заборонили та всіх звільнили. Це не є нашою метою. Ми ні за яких обставин не посягаємо на святі для України Свободи і Вольності, у тому числі Свободу Слова. Це є абсолютна цінність українців як частини традиційної європейської цивілізації. 

Ми закликаємо експертну спільноту допомогти суспільству знайти рішення звільнення нашого медіа-простору від загарбників. 
Операторів кабельних мереж – не транслювати ворожий сигнал. 
Рекламодавців – не співпрацювати з ворогом. 
Телеглядачів – не дивитись ворожі програми. 
Суспільство – вимагати люстрації медіа-менеджерів і деолігархізаціі ЗМІ. 
Владу – не ігнорувати зазіхання на український медіа-простір. 

Ми оголошуємо безтермінову акцію – звільнення українського медійного простору. Війна йде не за територію, а за серця та голови. Ми разом маємо позбутися голосу Кремля!"

Офіс "Воля" вул. Крушельницької 1.
25 лютого о 16:00.

Подробиці за телефоном 0966562978 - Василь.



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер