images/stories/logosait_new.jpg

 

Для юридичних осіб Тернопільщини провели семінар

З ініціативи Головного управління ДФС у Тернопільській області, ТОВ ”Техноцентр Маяк” та Тернопільського представництва Міжнародної громадської організації «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» вчора в актовій залі ГУ ДФС в області відбувся семінар для юридичних осіб Тернопільщини. Відповідно до теми заходу «Податкова реформа – 2016.

Підведення підсумків 2015 року» заступник начальника фіскальної служби області Сергій Господарик та фахівці відомства ознайомили присутніх із податковими новаціями, які вступили в дію з 1 січня цього року в результаті прийняття Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році».

DSC_0034

Зокрема, учасники семінару почули про особливості нарахування та сплати податку на додану вартість, акцизного податку, податку на прибуток, податку на нерухомість. Крім цього, підведено підсумки минулого року, зокрема, проаналізовано, як зміни у податковому законодавстві 2015 року вплинули на дохідну частину місцевого та загального бюджетів.

DSC_0031

Враховуючи те, що цьогорічна реформа зачепила буквально всі податкові платежі, у присутніх виникло чимало запитань стосовно них. Після основної частини зустрічі кожен з учасників мав змогу з’ясувати у лекторів фіскальної служби проблемні питання, які виникли в результаті практичного застосування податкових новацій.

DSC_0025

Під час заходу представникам юросіб також розповіли про використання програмного забезпечення М.Е.Doc та останні зміни і можливості програми 1С: Підприємництво, стикування 1С: Підприємництво та програмного забезпечення М.Е.Doc для організації передачі податкових накладних.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер