images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбувся музичний поєдинок

Вчора, 25 лютого, відбулась перша битва четвертого сезону Koza Music Battle. Участь у музичному поєдинку взяли чотири команди з Чернівців, Львову, Івано-Франківська та міста Рівне.

На виступ першої, чернівецької команди «Двері Боком», на жаль, потрапити мені не вдалось, тож розпочну з наступного, львівського гурту «Say It Loud».

До складу гурту входять чотири учасники, двоє з них — дівчата. Вокалістка — Катя, на ударних — Альона. Сам факт присутності дівчат уже викликав цікавість до прослуховування.

За словами вокалістки Каті Луцевої музичне спрямування гурту досить різне, що учасники й спробували довести на сцені. «Say It Loud» виконали програму у стилі pop-rock, brit-pop.

Франківські панк-рокери Fifty/Fifty, які до слова й стали переможцями батлу, ліричним вступом не переймались, а відразу перейшли до важкої артилерії. Кожен з учасників гурту уже не перший рік у музиці. Хлопці мають досвід гри у таких стилях як метал, хардкор та скрімо. До речі, 22 лютого команда випустила свій другий альбом.

Музичний поєдинок KMB -4 завершив гурт «ВЕРЛІБР». Музиканти стверджують, що не орієнтуються на конкретний стиль чи гурт, а намагаються формувати власне звучання. Музика «ВЕРЛІБР» у стилі альтернативного року тяжіє філософськими текстами, які приходять до хлопців з глибин свідомості.

Оксана Божко

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер