images/stories/logosait_new.jpg

 

Пріоритети розвитку Тернополя

Днями у Тернополі відбувся форум “Задай курс владі: 10 стратегічних пріоритетів розвитку міста”. На заході були присутні предсавники фракій ТМР,  а також організатори - молоді активісти громадського руху "Чесно" та всеукраїнської ініціативи "Активна громада". Організатори впевнені, що співпраця молоді з представниками влади допоможе налагодити взаєморозуміння, а також сприятиме розвитку міста.

Із запрошених, на форум з'явилось лише три представники депутатських фракцій, ще три партії свої пропозиції надіслали поштою.

Серед пропонованих пріоритетів, Фракція ББП “Солідарність” озвучила напрям відкритості та підзвітності влади, а також комунікації з громадою. Розглядали також пріоритет зонування парків.

Представник фракції “Батьківщина” підняли тему розвитку медицини, освіти та створення нових робочих місць.

Антикорупційний пріоритет виокремила фракція “Народний контроль”. Представникии говорили про публічний конкурс на керівні посади, прозорий бюджет, ціноутворення та публічної оцінки роботи чиновників.

Команда ЧЕСНО у Тернополі сподівається, що фракції доопрацюють свої пропозиції щодо стратегічного розвитку міста і зроблять їх чіткими, досяжними і вимірюваними.Громадськість готова до діалогу з представниками влади.

По результатах зустрічі, організатори підпишуть Резолюцію співпраці 10 напрямків розвитку міста і 14 завдань від громади.


Олена Шевченко




Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер