images/stories/logosait_new.jpg

 

Відбулось відкриття турніру «Кубок Шухевича»

В неділю, 28 лютого, о 10 годині в школі №24, з нагоди вшанування пам’яті Романа Шухевича, відбулось відкриття  чергових спортивних змагань на Кубок Генерала УПА Романа Шухевича.

Відкрив змагання начальник відділу молоді та спорту управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради Кравчук Валерій Володимирович. Він висловив подяку командам за участь у змаганнях і побажав їм перемог.

Слово для виступу було надано голові організаційного комітету Янюку Івану, який зазначив: «Цього року в турнірі «Кубок Шухевича» участь взяли  14 команд представників  різних громадських організацій міста Тернополя та області, а також студентські ради тернопільських університетів». Він також додав: «Роман Шухевич – це визначний діяч національного визвольного руху, якого поважали побратими та боялись вороги, так що навіть його прах розвіяли по вітру, але його дух залишився жити в серцях українських патріотів».
DSC_3991

Свої побажання висловила голова молодіжної міської ради Тернополя Вероніка Дякович: «В цей день хочеться побажати передусім наснаги, впевненості в своїх силах, а найважливіше - командного духу учасникам турніру».

Урочиста частина завершилась потрійним кличем учасників змагань «Слава! Слава! Слава!».

DSC_4098

DSC_4123

Відкриття турніру розпочалось зі змагання з волейболу, переможцем якого став Зборівський Сокіл. Команда здобула перемогу в фінальному поєдинку з ТДМУ.

DSC_4014

DSC_4060

Крім азарту учасники змагань отримали масу позитивних емоцій і з нетерпінням чекають продовження турніру.

DSC_4083

Впродовж тижня, 28.02-08.03, в рамках турніру, також пройдуть змагання з бігу, скелелазіння, боксу, стрільби, шахів, баскетболу, футболу та інтелектуальні змаги.

DSC_4145

Закриття змагань та нагородження переможців відбудуться 8 березня.

DSC_4056

Фото: Володимир Явнич

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер