images/stories/logosait_new.jpg

 

Розглянули зміни до бюджету Тернополя

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради депутати розподілили 69 мільйонів гривень.

Сьогодні, 02 березня, прийнято проект змін до бюджету міста. Проектом передбачається розподіл вільних залишкових коштів, що накопичились на початку року. Кошти спрямували на сфери освіти, медицини, житлово-комунальне господарство та інші.

76158663796f1251ad8a0301b98dc89e

Зокрема, 17 мільйонів гривень виділили на сферу освіти, житлово-комунальне господарство отримало майже 25 мільйонів гривень: кошти спрямуються на ремонт дворів, термомодернізацію, на ремонтні роботи площі Бандери, бульварів Просвіти та Петлюри. Ще 500 тисяч виділили на ремонт світлофорів, реконструкцію Набережної ставу, облаштування кладовища на вул. Бригадній.

Майже 9 мільйонів спрямують на будівництво тролейбусної лінії по маршруту Текстильна-Курбаса, капітального ремонту стадіону в парку "Топільче".

Не забули у міській раді й про фінансову ситуацію працівників медичної сфери. Понад 5 мільйонів гривень виділили на сферу охорони здоров'я. Кошти передбачаються на заробітну плату медперсоналу, закупівлю обладнання для деяких лікувальних закладів. Частину коштів спрямують на ремонт дитячої поліклініки, що знаходиться на вулиці Федьковича.

Два мільйони виділяють на будівництво пам'ятника Небесній сотні.

Із загальної суми також виділено кошти на облаштування велодоріжок, комп'ютерну техніку в бібліотеках міста, ремонт громадського туалету в парку Національного відродження та інвентаризацію земель.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер