images/stories/logosait_new.jpg

 

Втретє у Тернополі розпочали благодійний аукціон побачень

Цьогоріч тернополяни знову будуть мати нагоду познайомитися з новими цікавими людьми та допомогти бійцям на Сході. Проект під гаслом «Сила в єдності» розпочали 28 лютого і триватиме він до 9 квітня. Кожен бажаючий,  надіславши своє фото та вказавши короткі дані, може взяти участь в цій акції.

Такий проект запровадили небайдужі мешканці міста, метою якого є збір коштів задля допомоги нашим захисникам. Щоб стати учасником аукціону, потрібно надіслати своє фото в альбом групи цієї акції в соцмережі (https://m.vk.com/aukcion_ato) та написати короткі відомості про себе. Після цього, варто, лише, спостерігати за ставками. Мінімальна ціна - 10 гривень. Чия ставка буде найвищою, той переміг і вже після закінчення проекту зможе зустрітися з людиною, яку обрав. Це хороша можливість познайомитися з цікавими людьми та зробити свій день сповненим неймовірних вражень.

6lzfRMeSTmE

Для того, щоб вибрати партнера на побачення, учасник має зробити ставки під фото та після того, як сплатить кошти, матиме змогу зустрітися зі своїм обранцем.

Оскільки аукціон проводять не вперше, багато відомих людей змогли використати свій шанс. Організатор акції Ірина Максимів повідомила, що серед них міський голова міста Сергій Надал, Андрій Підлужний, гурти «Фіра» та «Тріода», Надія Гураль тощо.

2L6X3c4jHiI

Тому, це чудова нагода зустрітися зі своїми кумирами. Організатори закликають ділитися цією інформацією зі своїми знайомими, поширювати у соціальних мережах та активно брати учать в аукціоні. Чим більше людей приєднаються до цього проекту, тим більше коштів буде зібрано для наших співвітчизників, які стоять на обороні нашого спокою.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер