images/stories/logosait_new.jpg

 

Затримали злодія-гастролера, який проник до магазину, аби випити та закусити

Працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області затримали злодія-гастролера, який проник до магазину, аби випити та закусити.

Близько другої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал «тривога»: спрацювали засоби охоронної сигналізації з продуктової крамниці мікрорайону «Центр».

На місці події поліцейськими охорони було затримано 45-річного жителя Львівської області, який уже неодноразово притягувався правоохоронцями до кримінальної відповідальності за крадіжки, а тому, вирішив «підзаробити» у звичний для себе спосіб, подався на злочинні «гастролі» до Тернополя.

Обравши продуктовий магазин, та шляхом розбиття вікна, злодій потрапив до середини. «Джентельменським набором» правопорушника були: плитка шоколаду, пляшка оковитої та 147 гривень з касового апарату, не знехтував зловмисник навіть копійками. А поласувати алкоголем та шоколадом чоловік вирішив ще будучи в магазині.

Затриманий «на гарячому» злодій-гастролер перебуває під вартою. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер