images/stories/logosait_new.jpg

 

Як змінювалась податкова система від Київської Русі до сьогодення дізнавались семикласники

Головне управління ДФС у Тернопільській області з метою виховання податкової культури у підростаючого покоління – майбутніх платників податків, ознайомлення їх із професією фахівця податкової та митної справи, проводить екскурсії для учнів та студентів навчальних закладів краю.

Нещодавно своєрідний екскурс у минуле фахівці відомства влаштували для учнів Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 24.

DSC_0089 - Копія

Семикласникам розповіли про досягнення, успіхи, традиції, новації в системі оподаткування, а також про основні аспекти роботи у податковій сфері.

Першочергово школярі оглянули Музей податкової служби, де їх ознайомили із становленням та розвитком податкової системи від часів Київської Русі до сучасної незалежної України.

DSC_0070

Після ознайомчої екскурсії музеєм гостям показали Центр обслуговування платників, Галерею робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості, що проводиться за ініціативи служби, а також розповіли про роботу Головного управління ДФС в області, його структуру та функції.

Школярів неймовірно зацікавила екскурсія, адже вони відвідували установу вперше, тож усе було новим і захопливим. Свої враження від побаченого семикласники залишили у «Книзі відгуків музею».DSC_0087 - Копія

Подібні заходи у Головному управлінні ДФС Тернопільщини відбуваються постійно та уже тривалий час.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер