images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулася зустріч з відомими спортсменами

Мабуть, найважливіше для людини – знайти своє місце у суспільстві, самоствердитись, досягти успіху в улюбленій справі. Починають замислюватись про своє майбутнє діти, це час пошуку та самовираження. Тому, важливо показати підростаючому поколінню, чого можна досягти кропіткою працею та наполегливістю на позитивному прикладі успішних людей. Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення з цією метою продовжує зустрічі з відомими спортсменами в рамках спортивно- пізнавального заходу «Крок до успіху».

10 березня у Тернопільській Українській гімназії ім І.Франка відбулась зустріч з відомими спортсменами Салуком Іваном Андрійовичем, кандидатом в майстри спорту з легкої атлетики, чемпіоном України з багатоборства 1982р., кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри фізичного виховання ТНТУ ім.І. Пулюя та чемпіоном України з легкої атлетики Круком Сергієм.

У Тернополі відбулася зустріч з відомими спортсменами

Учні п’ятого класу дізнались про шлях до успіху відомих спортсменів, наочно, з фотографій, перегортали сторінки спортивних звершень, переживали хвилювання змагань та ейфорію перемог.

Зустріч проходила у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Школярів цікавило все: «В якому віці потрібно починати тренуватись?», «Що спорт дає?» , «Який секрет успіху?», «Як правильно харчуватись та відпочивати?» …

Такі зустрічі активізують дітей, спонукають їх до реальних дій і важливих змін у житті. А великі звершення завжди починаються з малих, але наполегливих, кроків.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер