images/stories/logosait_new.jpg

 

Нoвa пaтpyльнa пoлiцiя cклaлa пpиcягy y Тepнoпoлi

Голова Національної поліції України разом із керівництвом Головного управління відвідали офіс патрульної поліції Тернополя. Хатія Деканоідзе перевірила готовність нових патрульних поліцейських до виконання основних завдань на вулицях міста.


Керівник Нацполіції оглянула офісні приміщення, де дислокуються нові патрульні Тернополя, чергову службу та зброярню.

XUJlyEGd8dM

Очільник поліції Тернопільщини Олександр Богомол ознайомив Хатію Деканоідзе з матеріально-технічним забезпеченням, розповів, як координуватиметься робота піших і мобільних нарядів.

За інформацією начальника управління патрульної поліції Володимира Струка, щодня на патрулювання заступатиме 17 нарядів. Патрульні групи будуть працювати в три зміни, по 12 годин кожна.

Під час розмови з новими патрульними Голова Національної поліції зазначила, що для людей важливо відчувати себе у безпеці, а досягти цього можливо лише за умови відданої та наполегливої праці.

У суботу на Театральному майдані в Тернополі 209 патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народові.

7HWNaunk2Pw

"Хлопці та дівчата пройшли 10 тижнів інтенсивної підготовки і тренінгів на базі Львівського університету внутрішніх справ. Їх навчали найкращі викладачі та тренери України та країн-партнерів і вже сьогодні ввечері патрульні вийдуть захищати жителів Тернополя".

zh7cHSYJrnc

У відомстві додали, що кожен четвертий з новобранців – дівчина, а понад 80% мають вищу освіту.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер