images/stories/logosait_new.jpg

 

Посвідчення багатодітних батьків передбачає знижки на комунальні послуги

Посвідчення багатодітних батьків тепер доступно для всіх мешканців міста. Це дає змогу отримати соціальний пакет, який можна використовувати до повноліття дитини. Якщо ж вони продовжують навчання на денній формі у вищих навчальних закладах, термін продовжують до закінчення освіти або до двадцяти трьох років включно.

Начальник управління у справах сімʼї, молодіжної політики та спорту в місті Тернополі Микола Круть повідомив, що така функція доступна тим, у кого є більше двох дітей. Таке введення дає змогу додаткових знижок для сімʼї. Це включає 50% на комунальні послуги та абонентську плату на телефон. Влітку діти можуть безкоштовно відвідати оздоровчі комплекси або літні табори. Також проїзд у громадському транспорті оплачувати не потрібно. Сімʼї, які отримають такий документ будуть мати багато можливостей для раціонального використання коштів.

Посвідчення багатодітних батьків передбачає знижки на комунальні послуги

Кожен тернополянин може оформити своє посвідчення на вулиці Князя Острозького 6. Для цього необхідно принести документи, у яких вказано дані особи. Потрібно звернутися у центр надання адміністративних послуг і посвідчення буде готове за 10 днів після подання документації.

Детальну інформацію можна прочитати на сайті міської ради або за покликанням http://cnap.rada.te.ua. Також за допомогою можна звернутися до управління у справах сімʼї, молодіжної політики та спорту у місті.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер