images/stories/logosait_new.jpg

 

Відтепер тернопільським пенсіонерам є чим зайнятись

Йога, танці, розвиваючі ігри, вечори поезії та гумору, музей, кіно і театр - саме так проводять своє дозвілля тернопільські пенсіонери у центрі соціального обслуговування населення та надання соціальних послуг.

Відтепер тернопільським пенсіонерам є чим зайнятисьКрім дозвілля пенсіонерам надають матеріально-грошову допомогу, а понад 45 соціальних працівників навідуються до стареньких до дому й допомагають по господарству. Надають у центрі й психологічну допомогу. Відвідувачі задоволені роботою спеціалістів, і кажуть, що вже не уявляють життя без центру.

Щотижня тут відбуваються різноманітні майстер-класи, інтелектуальні ігри, діє гурток танців, пластики. Словом, сумувати тернополянам не доводиться.

Загалом у міському територіальному центрі діє чотири відділення : матеріально-грошової допомоги, відвідування літніх тернополян  на дому, соціальної адаптації, а також медичне. 

У останньому підопічні відвідують сеанси масажу, профілактичні та лікувальні процедуцри. Також мають можливість скористатися послугами перукаря та швачки. А впродовж трьох місяців безкоштовно харчуються в їдальні.

Оксана Божко



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер