images/stories/logosait_new.jpg

 

Повне оновлення набережної у Тернополі відбудеться до кінця літа

Цьогоріч місцева влада планує повне оновлення набережної у Тернополі. Роботи розпочнуть з Острівця кохання і протягнуться до «Циганки». Нова зона відпочинку повинна бути модернізованою повністю до Дня міста, кажуть у міській раді. На таке оновлення виділено чимала кількість коштів з місцевого бюджету - 10 мільйонів гривень.

Заступник начальника міського управління ЖКГ Андрій Дроздовський повідомив, що документи на проведення робіт вже готові. Проект втілювати у життя розпочнуть зовсім скоро.

Став_набережна

Роботи будуть проводити у чотири етапи. Оновлення передбачає: пішохідну та велосипедну доріжку, зону відпочинку та фонтан, який буде влаштований на рівні з пішохідною зоною. Також планують створити дитячий та спортивний майданчик, міні-екстрім парк і нові парковки. У план проекту включили ремонт проїзної частини, що на вулиці Білецькій, та Тернопільської дамби.

Оскільки робота буде колосальна, до цієї ідеї залучили чимало спеціалістів, які довго працювали над розробкою кожної частини території. Часу для такого великого проекту мало, тож колектив намагається працювати організовано, якісно та швидко.

Олена Сабатюк


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер