images/stories/logosait_new.jpg

 

«Україночки» завітали в ЗОШ №19

«Крок до успіху» - так називаються заходи, які проводить у школах Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

18 березня в спортивній залі ЗОШ №19 відбулась зустріч діючих спортсменів Ярош Світлани, капітана, та Головко Лілії, гравця команди жіночого футбольного клубу «Україночка» ( в минулому «Тернополянка») з ученицями 7-8-их класів.

+SAM_7169

Зустріч відбувалась у дружній та невимушеній атмосфері. Спочатку діти дізнались про футбол, цікаву та захоплюючу командну гру: як вона виникла та стала найпопулярнішим видом спорту у світі.

В свою чергу, гості розповіли про те як вони прийшли у цей спорт, поділились досвідом у досягненні успіху в улюбленій справі.Усі бажаючі дівчатка взяли участь у тренуваннях, проведенного професіоналами жіночого футболу. Закріпили набуті вміння юні футболістки під час дружнього матчу.

+SAM_7175

«У дворах та на спортивних майданчиках грають переважно хлопчаки та згодом, ми сподіваємось, можна буде спостерігати граційний дівчачий футбол. Тож, ласкаво просимо у футбол!», - запросили учасниць Ліля та Світлана.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер